Opstaldning

Stalde og boksleje

Udover de to mindre bokse i den lille stald, har vi i den store stald 4 bokse på 3*4 og 1 boks på 4*4.

Den store boks udlejes som udgangspunkt ikke, da den bruges til træningsheste og til foleboks.

Vi har en græsridebane på 18*38, en del ting til miljøtræning, 4 spring, mindre bakke til træning, samt en lille ridehal på 15*22.

Ridehallen koster 1.200 DKK/år. De andre faciliterer er med i lejen.

Santini
JD Gypsy Horses

Løsdrift

1.600 kr./mdr.

Løsdrift hestene er kønsopdelt og går, året rundt, på folde med græs. Vi gøder græsset i etaper og stribegræsser, hvis det er nødvendigt. Hestene får rigeligt med stråfoder og har hus med økologisk halm som bundstrøelse. Stråfoderet reduceres/øges ift mængden af græs. Hestene fodres med krybbefoder hver morgen i sommerhalvåret og morgen/aften i vinterhalvåret.

Der er to bokse i vores lille stald, disse bliver som udgangspunkt ikke udlejet og kan benyttes af løsdrifthestene ifm soignering/smed/dyrlæge.

Om leje

Der er indregnet 12 kg. hø/wrap pr. dag i prisen. I sommerperioden hvor der er mere græs får de mindre stråfoder, mens de får mere i vinterperioden, hvor der ikke er så meget græs. Krybbefoder skal medbringes og pakkes i madpakker, så det er let for os at fodre.

Det er muligt at købe foder fra Nordic Horse gennem os. Faciliteter har vi en græsridebane på 18*38, en del ting til miljøtræning, 4 spring, mindre bakke til træning, samt en lille ridehal på 15*22. ridehallen koster 1200 DKK/år. De andre faciliterer er med i bokslejen.

Boks: 2.330 kr/mdr. Der betales 660 kr for opstart af bund i boksen, samt et depositum, svarende til 1 måneds boksleje. Nedenfor ses ca. tidspunkter for fodring og foldtider.

Santini

April- oktober

05.15 fodring og heste på fold. Stalden ordnes.
21.30 heste på boks til foder og stråfoder. Døgnfold kan aftales.

Oktober- april

05.15 fodring og heste på fold til stråfoder. Stalden ordnes.
16.00 heste på boks til stråfoder
19.00 fodring
21.00 klatter fjernes, der efterfyldes med stråfoder og vand.

Yderligere info

Der er indregnet 12 kg. hø/wrap pr. dag i prisen. I sommerperioden hvor der er mere græs får de mindre stråfoder, mens de får mere i vinterperioden, hvor der ikke er så meget græs. De står på træpiller, vi muger boksene dagligt og bunden vedligeholdes med 16 kg piller hver uge, ekstra kan tilkøbes og afregnes løbende.

Krybbefoder skal medbringes og pakkes i madpakker, så det er let for os at fodre. Det er muligt at købe foder fra Nordic Horse gennem os.

 

Santini